Donacije

Donacije pomagajo strežniku rasti in se nadaljno razvijati. Denar od donacij se porabi za kritje stroškov gostovanja strežnika ter spletne trgovine, nakup novih vtičnikov in razvoj novih funkcij. Z donacijo boste kot darilo prejeli ranke ter različne vizualne in uporabne predmete ter dodatke v igri.

 

NAČINI “PLAČILA”

 

💳 PayPal ali plačilne kartice

PayPalom in raznimi plačilnimi karticami lahko donirate v naši spletni trgovini.


SPLOŠNI POGOJI DONIRANJA

TEBEX je licenčni prodajalec za digitalno blago za RoyalMC Network Minecraft server in Discord strežnik. (»Platforma«). Na platformi licencirajo digitalno blago in programsko opremo ter vam prodajajo izdelke. Tebex Limited, prej Buycraft in/ali Tebex, je podjetje, registrirano v Angliji in Walesu s številko podjetja 08129184 in z registriranim sedežem na naslovu Levy Cohen & Co, 37 Broadhurst Gardens, London, Združeno kraljestvo, NW6 3QT. Njihove številke za DDV so GB167189962 in EU372035465. Aktualne pogoje poslovanja si lahko preberete tukaj.

 

Donacije so v celoti prostovoljne in so namenjene zgolj izboljšanju in vzdrževanju strežnika. Vsaka donacija je zelo cenjena, saj nam zelo pomaga izboljšati vašo izkušnjo na strežniku. RoyalMC ne odgovarja za posledice napačno vnešenih podatkov. Ko igralec donira strežniku, je denar nepovraten. Če RoyalMC začasno ali trajno preneha delovati, ta pogoj ostane enak. Če ste mladoletni, se strinjate, da imate za donacijo dovoljenje staršev. Rankov med različnimi uporabniki ni mogoče prenašati.

 

Z uporabo naše spletne trgovine se strinjate z vsemi našimi internimi pravili in določili podjetja Tebex Limited.

 

Nazadnje posodobljeno: 19 Oktober 2024 13:27

Ali vam je ta članek pomagal?

Povezani članki